Om oss

Vilka är vi?

Velino är en auktoriserad redovisningsbyrå i centrala Kungsbacka. Att vi är auktoriserade innebär att vi löpande granskas av vår branschorganisation FAR samt har krav på vidareutbildning. Vi är auktoriserade eftersom det är viktigt för oss att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. I vår bransch går utvecklingen snabbt och lagar kring bland annat beskattning ändras kontinuerligt, därför är det självklart för oss att vi håller oss uppdaterade för att säkerställa att våra kunder redovisar rätt. Genom vår expertis inom rådgivning kan vi även ge er strategiska insikter och vägledning för att optimera er verksamhet.

Velino erbjuder företagare en helt digital redovisningstjänst utan att ge avkall på den personliga servicen. Vi tar hand om er löpande bokföring och löneadministration samt upprättar årshandlingar och erbjuder även värdefull rådgivning. Våra primära kunder är ägarledda bolag med upp till 50 anställda och vi har erfarenhet från de flesta branscher. Vi hjälper alltid våra kunder i den omfattning de behöver och anpassar våra tjänster efter kundens behov. Det är viktigt för oss att inte bara rapportera vad som har hänt utan även vara ett naturligt bollplank för våra kunder och att redovisningen ska kunna användas som beslutsstöd framåt.

Velinos fantastiska team

Möt våra erfarna redovisningskonsulter som hjälper dig och ditt företag att nå nya höjder

Therese Högman 

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

Therese har över tio års erfarenhet som redovisningskonsult och är auktoriserad via FAR. Under tiden som redovisningskonsult har hon jobbat med kunder inom många branscher och allt från enmansbolag till börsnoterade bolag. Therese brinner för personligt engagemang och att alla uppdrag utförs med hög kompetens.


Jennie Björklund 

Redovisningsassistent

Jennie har lång erfarenhet som restaurangchef och är därmed bra på HR-frågor och att få en helhetsbild över en verksamhet. Kundservice ligger henne varmt om hjärtat och hon har ett starkt engagemang för de uppdrag hon arbetar med. Hon studerar till redovisningskonsult och arbetar extra som redovisningsassistent under studierna.


Vi är stolta medlemmar i FAR

Vår auktorisation är en kvalitetsstämpel och en säkerhet för våra kunder att vi alltid är uppdaterade och levererar tjänster av hög kvalitet.

www.far.se