Om oss

Vilka är vi?

Velino erbjuder företagare en helt digital redovisningstjänst utan att ge avkall på den personliga servicen. Våra primära kunder är ägarledda bolag med upp till 50 anställda inom tjänstesektorn men vi har erfarenhet från de flesta branscher. Vi hjälper alltid våra kunder i den omfattning de behöver och anpassar våra tjänster efter kundens behov. Det är viktigt för oss att inte bara rapportera vad som har hänt utan även vara ett naturligt bollplank för våra kunder och använda redovisningen som beslutsstöd framåt. Våra ledord är engagemang, kompetens och nytänkande.

Vi är en professionell redovisningsbyrå baserad i Kungsbacka som specialiserar sig på årsredovisning, bokföring, rådgivning och redovisningstjänster. Med vårt dedikerade team av erfarna redovisningskonsulter tar vi hand om er externa redovisning, löpande bokföring och erbjuder även värdefull rådgivning. Genom vår expertis inom rådgivning kan vi även ge er strategiska insikter och vägledning för att optimera er företagsverksamhet. Låt Velino ta hand om er redovisning och bokföring så att ni kan fokusera på att driva och utveckla ert företag.

Velinos fantastiska team

Möt våra erfarna redovisningskonsulter som hjälper dig och ditt företag att nå nya höjder

Therese Högman 

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

Therese har över tio års erfarenhet som redovisningskonsult och är auktoriserad via FAR. Under tiden som redovisningskonsult har hon jobbat med kunder inom många branscher och allt från enmansbolag till börsnoterade bolag. Therese brinner för personligt engagemang och att alla uppdrag utförs med hög kompetens.


Jennie Björklund 

Redovisningsassistent

Jennie har lång erfarenhet som restaurangchef och är därmed bra på HR-frågor och att få en helhetsbild över en verksamhet. Kundservice ligger henne varmt om hjärtat och hon har ett starkt engagemang för de uppdrag hon arbetar med. Hon studerar till redovisningskonsult och arbetar extra som redovisningsassistent under studierna.